WERELD ATLANTIS, werelds onbeperkt genieten voor een vast bedrag!

All in formule met gerechten uit China, Thailand, Indonesië, Europa, Japan, Italië, Frankrijk, Nederland en Zuid-Amerika

Zelfbediening


Alle frisdranken, bier en wijn, koffie & thee en luxe desserts zijn bij het arrangement inbegrepen. Alcoholische dranken kunt u zelf bij de bartender bestellen en ophalen bij onze ‘bar uitgifte’.

Muntensysteem


Alle alcoholische dranken worden uitsluitend met drankmunten betaald. Deze munten kunt u aanschaffen bij de kassa. Overgebleven drankmunten kunt u bewaren voor uw volgende bezoek, deze zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar. Bij twijfel kunnen wij u om uw legitimatie vragen.

Uitchecken


Als u klaar bent met eten en u wilt Wereld Atlantis verlaten, vergeet niet uw bon mee te nemen. Hiermee checkt u bij de receptie uit, zodat wij kunnen zien dat de tafel weer vrij is.

Verspilling


Om de prijs-kwaliteitverhouding vriendelijk te kunnen houden, zullen wij bij verspilling van eten en drinken extra kosten in rekening brengen.


Bedrijfsevenementen


Heeft u een bedrijfsevenement, teambuilding, feest of een bijeenkomst? [naam] heeft aparte ruimtes waarbij u met uw gezelschap uw evenement kunt organiseren. Neem hiervoor contact met ons op [telefoonnummer]

Reserveringen


Wij verzoeken u reserveringen te plaatsen via de mail: info@atlantisgouda.nl of telefonisch (na 13:00 uur) 0182-573693.

Extra dinertijd?


Wilt u langer blijven dan uw aangegeven arrangement/tijdsduur? U betaalt per 30 minuten € 2,- extra per persoon.

Klachten


Ondanks dat wij uiterst ons best doen om al onze klanten het beste van dienst te zijn, kan het een keer voorkomen dat de avond niet geheel naar uw wens is verlopen. Wij verzoeken u in dit geval uw ontevredenheid op de avond zelf bij onze manager aan te geven. Op deze manier kunnen wij wellicht direct een oplossing voor u vinden. Helaas kunnen wij niets meer voor u betekenen als de klacht achteraf bij ons ingediend wordt.

Uw mening over ons restaurant

Kiki G.

Recensie: Tripadvisor 5/5

Mijn partner en ik zijn hier vaker samen geweest maar dit keer hebben wij met zijn kinderen zijn verjaardag hier gevierd. Helaas geen rekening mee gehouden dat het op dat moment schoolvakantie was waardoor het behoorlijk druk was voor een dinsdagavond maar op zich verliep alles vlot. Meeste gerechten zijn te halen bij de verschillende buffet tafels en dit liep vlot door. (lees verder)

Tripadvisor

Langerdijk

Recensie: IENS.nl 8,3/10

Groot, netjes en een mooi decor. Personeel is erg vriendelijk. Het eten was heerlijk, van de sushi tot het vlees. Werkelijk top! Per toeval hier gestrand, maar we komen hier zeker vaker eten!

Iens

Ron Post

Recensie: Facebook 5/5

In één woord een wereld Restaurant, Goed eten alles vers geen betutteling alle vrijheid, en juist de vrijheid in je keuze zonder de opdringerigheid zoals in sommige restaurants is een zegen. De mannen achter de gril vriendelijk. en de dames ruimen netjes af. Alle azijnpissers ten spijt, negatieve mensen zijn er in alle categorieën. het is er TOP.

Facebook.com

Familie van Gameren

Recensie: Eet.nu 7,6/10

Met 2 tieners en een puber voor het eerst bij Atlantis gegeten. (We gaan niet vaak uit eten) De kinderen waren super verrast over zoveel verschillende lekkernijen. Ze hebben genoten en heerlijk gegeten. En ook wij als ouders hebben het enorm naar ons zin gehad en lekker gegeten. De reactie van de kinderen is goud waard en we hebben met elkaar een prachtige herinnering gemaakt deze avond.

Eet.nu