Onze arrangementen

 
Reserveer online

* Bij gebruik van het gereduceerde tarief kunnen wij u om uw legitimatiebewijs vragen. Bovenstaande prijzen zijn niet geldig op feestdagen. Kortingen zijn niet te combineren.

Onze acties

Vroege Vogels

Komt u op zaterdag vóór 16:30 uur? Dan bedraagt het 2 uur All-in-Dinner €27,95 p.p. (u dient vóór 16:30 binnen te zijn en uw tafel dient om 18:30 uur vrijgegeven te zijn. Kortingen zijn niet te combineren.

Verjaardagsactie

All-in-Dinner voor de halve prijs! Iedere jarige krijgt op zijn/haar verjaardag 50% korting op het All-in-Dinner! (vanaf 4 volwassen personen, korting geldt uitsluitend voor de jarige) Legitimatie verplicht! Kortingen zijn niet te combineren.

Feestdagen

Op feestdagen geldt een ander tarief. Het tarief voor de Kerstdagen zullen rond de Kerst periode bekend gemaakt worden op onze Website + Facebook. Kortingen zijn niet te combineren.

Muntensysteem

Alle alcoholische dranken worden uitsluitend met drankmunten betaald. Deze munten kunt u aanschaffen bij de kassa. Overgebleven drankmunten kunt u bewaren voor uw volgende bezoek, deze zijn niet inwisselbaar voor contant geld. Wij schenken geen alcohol onder de 18 jaar. Bij twijfel kunnen wij u om uw legitimatie vragen.

Aperatief (1 Munt)

Jonge / Oude Jenever
Martini Wit / Rood
Port Wit / Rood
Sherry Medium / Dry
Campari
Berenburg
Jägermeister
Bessen Jenever

Likeur (3 munten)

Malibu
Pisang Ambon
Safari
Baileys
Amaretto
Bénédictine D.O.M.
Drambuie
Sheridan's
Cointreau
Tia Maria
Grand Marnier
Bacardi rum / lemon
Sambuca
Smirnoff Vodka
Passoa
Gin
Sake

Whiskey (3 munten)

Jack Daniel's
Chivas Regal
Ballentines
Jameson
Johnnie Walker Red / Black

Cognac (3 munten)

Calvados
Martell
Remy Martin V.S.O.P.

Corona maatregelen

Op 13 oktober maakten premier Rutte en minister De Jonge tijdens een persconferentie bekend dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland vanaf woensdagavond 14 oktober 22:00 uur opnieuw voor vier weken moeten sluiten. Wij geven hier gehoor aan en sluiten voor (minimaal) 2 weken onze zaak. Na 2 weken bekijkt de overheid en het RIVM hoe verder. Heeft u gereserveerd op een dag vóór 30 oktober dan vervalt uw reservering automatisch. De reserveringen er na blijven staan tot nader bericht.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!