Reserveer makkelijk en snel online

Wilt u direct online reserveren? Vul dan het formulier in. Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de tafelkeuze te voldoen al is dit niet altijd mogelijk.

Heeft u een speciale tafelvoorkeur, reserveer dan telefonisch via 0182-573693.

Heeft u een allergie, reserveer dan telefonisch via 0182-573693 zodat wij u de juiste informatie kunnen geven met betrekking onze gerechten.


Standaard is ons arrangement voor 2,5 uur, indien u een 3 uur arrangement wenst, dient u deze persoonlijk door te geven bij onze kassa.

**Let op, bij het reserveren van kinderen (in alle leeftijden) dient u het aantal en de leeftijden persoonlijk door te geven bij onze kassa.

**Kerstdagen, tijdens de Kerstdagen gelden andere arrangement tijden. Reserveert u voor de eerste zitting is deze standaard 2 uur. De 2e zitting kunt u de keuze maken tussen 2,5 uur en 3 uur.


Corona maatregelen

Op 14 december maakten premier Rutte en minister De Jonge tijdens een persconferentie bekend dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland tot 18 januari 2021 opnieuw moeten sluiten. Wij geven hier gehoor aan en sluiten onze zaak. Na 18 januari 2021 bekijkt de overheid en het RIVM hoe verder. Heeft u gereserveerd op een dag vóór 14 december dan vervalt uw reservering automatisch.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!