Reserveer makkelijk en snel online

Wilt u direct online reserveren? Vul dan het formulier in. Wij trachten aan ieders voorkeur met betrekking tot de tafelkeuze te voldoen al is dit niet altijd mogelijk.

Heeft u een speciale tafelvoorkeur, reserveer dan telefonisch via 0182-573693.

Heeft u een allergie, reserveer dan telefonisch via 0182-573693 zodat wij u de juiste informatie kunnen geven met betrekking onze gerechten.


Standaard is ons arrangement voor 2,5 uur, indien u een 3 uur arrangement wenst, dient u deze persoonlijk door te geven bij onze kassa.

**Let op, bij het reserveren van kinderen (in alle leeftijden) dient u het aantal en de leeftijden persoonlijk door te geven bij onze kassa.

**Kerstdagen, tijdens de Kerstdagen gelden andere arrangement tijden. Reserveert u voor de eerste zitting is deze standaard 2 uur. De 2e zitting kunt u de keuze maken tussen 2,5 uur en 3 uur.


Corona maatregelen

Op 13 oktober maakten premier Rutte en minister De Jonge tijdens een persconferentie bekend dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland vanaf woensdagavond 14 oktober 22:00 uur opnieuw voor vier weken moeten sluiten. Wij geven hier gehoor aan en sluiten voor (minimaal) 2 weken onze zaak. Na 2 weken bekijkt de overheid en het RIVM hoe verder. Heeft u gereserveerd op een dag vóór 30 oktober dan vervalt uw reservering automatisch. De reserveringen er na blijven staan tot nader bericht.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!